ОД 20.03.2023. ДО 24.03.2023.ГОДИНЕ
Датум |
Дан |
Доручак |
Ужина |
Ручак |
20.03. |
Понедељак |
Компот,крем сир,шунка хлеб (каша) |
Сутлијаш
(сутлијаш) |
Боранија са пилећим месом-запечена,цвекла салата,хлеб (пасирано) |
21.03. |
Уторак |
Јогурт,намаз са сланиницом, (кајгана) |
Воће-кекс
(воћна каша) |
Мусака од кромпира са млевеним месом,кис.краставац,хлеб (пасирано) |
22.03. |
Среда |
Чоколадно млеко,намаз руска салата,хлеб (каша) |
Лења пита
(печена јабука) |
Сарма од киселог купуса са месом, (пасирано) |
23.03. |
Четвртак |
Чај,павлака,печеница, хлеб (попара са павлаком) |
Пудинг са кексом
(пудинг) |
Пилећа супа,макарона са сиром запечена (пасирано) |
24.03. |
Петак |
Јогурт,прженица (омлет) |
Воће-кекс (банана) |
Кромпир-шаргарепа,пржена риба, хлеб (пасирано) |
Датум |
Калорије |
Беланчевине |
Масти |
Угљени хидрати |
Минерали |
Витамини |
||||
Ca |
Fe |
A |
B1 |
B2 |
C |
|||||
20.03. |
913/880 |
32/29.9 |
35.7/31 |
130/126 |
587/465 |
4.2/2.7 |
688/646 |
0.31/0.19 |
0.69/0.55 |
16/11 |
21.03. |
915/859 |
28.2/21.9 |
24.7/18 |
134/129 |
129/92 |
51/25 |
163/137 |
0.35/0.30 |
0.33/0.43 |
15/18 |
22.03. |
928/805 |
30.9/33.5 |
29.9/26.4 |
143/138 |
515/491 |
8.1/5.3 |
755/698 |
0.24/0.27 |
0.92/0.84 |
10/9 |
23.03. |
912/819 |
34.6/31.5 |
32.7/25.2 |
135/129 |
99/81.5 |
5.4/4 |
315/322 |
0.35/0.29 |
0.37/0.36 |
21/18 |
24.03. |
926/854 |
34.3/29.4 |
32.5/20.2 |
137/126 |
580/270 |
6.8/5.6 |
1006 |
0.50/0.44 |
0.93/0.76 |
21/14 |
Просек |
918/843 |
32/27.2 |
31.1/24.3 |
136/129 |
382/284 |
15.2/8.6 |
982/770 |
0.35/0.29 |
0.64/0.58 |
16,2/14 |
ОД 27.03.2023. ДО 31.03.2023.ГОДИНЕ
Датум |
Дан |
Доручак |
Ужина |
Ручак |
27.03. |
Понедељак |
Млеко,бутер мед,хлеб
(медолино) |
Погачице са сиром
(погачице у млеку) |
Грашак са пилећим месом цвекла салата,хлеб (пасирано) |
28.03. |
Уторак |
Чај,сендвич са јајима, хлеб (каша) |
Пица пужић
(рижолино) |
Динстан кисели купус са сецканим месом,хлеб (пасирано) |
29.03. |
Среда |
Јогурт,ролница са малином
(кајгана) |
Воће-кекс
(гриз са воћем) |
Јунећи гулаш,гарнир макарона,свеж купус,хлеб (пасирано) |
30.03. |
Четвртак |
Чај,павлака,хамбуршка сланина,хлеб (омлет) |
Медено срце
(медолино) |
Пасуљ са поврћем,купус-шаргарепа,хлеб (пасирано) |
31.03. |
Петак |
Јогурт,пројаница
(качамак) |
Воће-кекс
(кекс каша) |
Супа,француски кромпир,рибљи штапићи,цвекла,хлеб (пасирано) |
Датум |
Калорије |
Беланчевине |
Масти |
Угљени хидрати |
Минерали |
Витамини |
||||
Ca |
Fe |
A |
B1 |
B2 |
C |
|||||
27.03. |
925/875 |
36,8/32,2 |
32/26 |
129/119 |
127/217 |
12,5/11,5 |
270/110 |
0,26/0,23 |
0,31/0,39 |
25/16 |
28.03. |
930/843 |
33,6/29,2 |
34,7/30,8 |
140/110 |
454/435 |
48/45 |
320/391 |
0,48/0,60 |
0,69/0,93 |
12/23 |
29.03. |
916/829 |
34,1/30,2 |
33,8/25,2 |
134/122 |
497/291 |
26/33 |
907/628 |
0,49/1,05 |
0,93/0,64 |
23/26 |
30.03. |
922/868 |
27,4/25 |
25,6/26 |
138/125 |
102/364 |
44/34 |
416/421 |
0,22/0,43 |
0,17/0,74 |
21/28 |
31.03. |
926/805 |
33,4/27,9 |
34,2/30 |
139/117 |
527/495 |
47/31 |
561/541 |
0,32/0,28 |
0,68/0,66 |
16/16 |
Просек |
923/878 |
35,6/28,9 |
32,1/27,5 |
136/120 |
341/354 |
35/30 |
495/418 |
0,34/053 |
0,55/,67 |
19/21,8 |
Напомена:
У загради је јеловник за децу јасленог узраста и узраста ОД 6 ДО 12 месеци.
Јеловник саставила комисија у саставу:Дејан Николић-шеф кухиње „Бамби“,
Ана Цогољевић-нутрициониста