ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 25.03.2024. ДО 05.04.2024.ГОДИНЕ

Почетна > ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 25.03.2024. ДО 05.04.2024.ГОДИНЕ
ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 25.03.2024. ДО 05.04.2024.ГОДИНЕ

 

ОД 25.03.2024. ДО 29.03.2024.ГОДИНЕ

Датум

Дан

Доручак

Ужина

Ручак

25.03.

Понедељак

Чај,павлака, хамбуршка сланина, хлеб

Сутлијаш

Јунећа супа, макарона са сиром запечена

26.03.

Уторак

Јогурт, руска салата са шунком, хлеб

Медено срце

Ризи-бизи са пилетином,цвекла салата, хлеб

27.03.

Среда

Млеко, бутер, печеница, хлеб

 

Пицета

Кромпир паприкаш са поврћем, салата кисели купус, хлеб

28.03.

Четвртак

Качамак са сиром

Кох

Јунећу гулаш, гарнир макарона, свеж купус, хлеб

29.03.

Петак

Јогурт, прженица

Воће

Ђувеч од поврћа, пржени рибљи штапићи, хлеб

 

Датум

Калорије

Беланчевине

Масти

Угљени

 хидрати

Минерали

Витамини

Ca

Fe

A

B1

B2

C

25.03.

921/909

31/29

30.2/28.4

133/127

532/374

25/24

352/374

0.60/0.57

0.75/0.71

22/20

26.03.

917/891

33.4/31.7

31.7/29.4

136/111

358/499

10.4/14

573/426

0.44/0.45

0.73/0.71

23/24

27.03.

919/906

32/30

33.9/30

155/129

544/471

6.9/5.2

270/250

0.39/0.21

0.64/0.59

24/23

28.03.

922/901

33,5/31,2

31,9/29,3

141/125

435/549

12/11

479/443

0,50/0,47

0,59/0,66

26/22

29.03.

936/911

32.7/30.1

32/30.3

140/136

307/853

5.8/4.41

721/725

0.49/0.76

1.29/0.76

23/21

Просек

922/901

32/30

31/29,8

141/125

435/535

13/11

442/413

0,51/0,48

0,58/0,56

23,6/22

 

 ОД 01.04.2024. ДО 05.04.2024.ГОДИНЕ

Датум

Дан

Доручак

Ужина

Ручак

01.04.

Понедељак

Чај, павлака, хамбуршка сланина, хлеб

Пудинг

Супа са кнедлама, шпагете са млевеним месо

02.04.

Уторак

Млеко, еурокрем, хлеб

Интегрални штапићи

Грашак са млевеним месом, цвекла салата, хлеб

03.04.

Среда

Компот, сендвич са јајима, хлеб

Крофна

Капама од спанаћа са млевеним месом, кисело млеко, хлеб

04.04.

Четвртак

Јогурт, суви врат, хлеб

Лења пита

Пасуљ са поврћем, свеж купус, хлеб

05.04.

Петак

Јогурт, зељаница

Воће

Подварак од киселог купуса ,свињско печење, хлеб

 

Датум

Калорије

Беланчевине

Масти

Угљени

 хидрати

Минерали

Витамини

Ca

Fe

A

B1

B2

C

01.04.

912/899

33,6/29,2

30,7/28,8

140/100

454/435

48/45

320/391

0,48/0,60

0,69/0,93

12/23

02.04.

921/901

32,1/30,2

31,8/25,2

134/122

497/291

26/33

907/628

0,49/1,05

0,93/0,64

23/26

03.04.

912/909

34.4/30.7

31.7/28.4

136/111

358/499

10.4/14

573/426

0.44/0.45

0.73/0.71

11/18

04.04.

915/893

33,6/29,2

29,7/27,8

140/100

454/435

48/45

320/391

0,48/0,60

0,69/0,93

12/23

05.04.

927/886

36.4/30.7

31.7/28.4

136/111

358/499

11/14

573/426

0.44/0.45

0.73/0.71

13/14

Просек

921/897

34,1/30

31,1/27,7

137/108

424/431

28/30,2

538/452

0.46/0,63

0,75/0,78

14/20

Напомена:
Јеловник саставила комисија у саставу:
Дејан Николић-шеф кухиње „Бамби“, Ана Цогољевић-Нутрициониста.