ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 26.02.2024. ДО 08.03.2024.ГОДИНЕ

Почетна > ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 26.02.2024. ДО 08.03.2024.ГОДИНЕ
ЈЕЛОВНИК ЗА ПЕРИОД ОД 26.02.2024. ДО 08.03.2024.ГОДИНЕ

 ОД 26.02.2024.  ДО   01.03.2024.ГОДИНЕ

Датум

Дан

Доручак

Ужина

Ручак

26.02.

Понедељак

Чај,павлака,хамбуршка сланина, хлеб

Сутлијаш

Пилећа чорба, макарона са сиром

запечена

27.02.

Уторак

Компот, сендвич са шунком, хлеб

Кох

Грашак са пилетином, цвекла салата,

хлеб

28.02.

Среда

Јогурт, домаћа паштета од туњевине, хлеб

Воће

Јунећи гулаш, гарнир макарона, свеж купус, хлеб

29.02.

Четвртак

Качамак са сиром

Крофна

Мусака од карфиола са месом, кисело млеко, хлеб

01.03.

Петак

Јогурт, прженица

Воће

Ђувеч од поврћа, фаширана шницла, хлеб

 

Датум

Калорије

Беланчевине

Масти

Угљени хидрати

Минерали

Витамини

Ca

Fe

A

B1

B2

C

 26.02.

912/901

32,1/30,2

31,8/25,2

134/125

497/291

26/33

907/628

0,49/1,05

0,93/0,64

13/16

 27.02.

917/906

36.4/30.7

31.7/28.4

136/121

358/499

11/14

573/426

0.44/0.45

0.73/0.71

18/19

     28.02.

921/909

34.4/30.7

31.7/28.4

134/124

358/499

10.4/14

573/426

0.44/0.45

0.73/0.71

11/18

 29.02.

905/893

33,6/29,2

29,7/27,8

130/121

454/435

48/45

320/391

0,48/0,60

0,69/0,93

14/10

 01.03.

932/923

33,6/29,2

30,7/28,8

139/120

454/435

48/45

320/391

0,48/0,60

0,69/0,93

12/13

Просек

917/906

34,1/30

31,1/27,7

134/122

424/431

28/30,2

538/452

0.46/0,63

0,75/0,78

14/15

 

ОД 04.03.2024.  ДО   08.03.2024.ГОДИНЕ

Датум

Дан

Доручак

Ужина

Ручак

04.03.

Понедељак

Млеко, еурокрем, хлеб

Мекике са сиром

Пуњена парика са месом, кисело млеко, хлеб

05.03.

Уторак

Чај, домаћа паштета од рибе, хлеб

Пудинг

Шпагете са млевеним месом,јабука

06.03.

Среда

Јогурт , павлака печеница,хлеб

Пита са јабукама

Пасуљ са поврћем, купус-шаргарепа салата, хлеб

07.03.

Четвртак

Компот, крем сир са ајваром и сусамом, хлеб

Медено срце

Сарма од киселог купуса са месом, хлеб

08.03.

Петак

Чај, сендвич са јајима, хлеб

Воће

Кромпир пире, пилеће печење, кисели краставац, хлеб

 

Датум

Калорије

Беланчевине

Масти

Угљени хидрати

Минерали

Витамини

Ca

Fe

A

B1

B2

C

 04.03.

926/881

36.8/32.1

34/32.2

141/135

233/167

8.1/6.8

771/841

0.29/0.24

0.78/0.66

25/18

 05.03.

932/889

35.1/34

33/30.6

142/134

451/493

9.2/7.1

795/998

0.39/0.35

0.73/0.72

16/14

      06.03.

928/897

32.9/31.8

32.7/30.4

139/137

336/259

31/5.7

4111

0.44/0.45

1.2/1.17

27/26

 07.03.

930/896

34.6/32.6

31.7/29.1

149/139

518/468

23.8/21

703/688

0.45/0.36

0.71/0.65

15/18

 08.03.

933/887

34.4/31.9

34.5/32.7

138/127

648/398

5.3/4.6

983/611

0.57/045

0.75/0.80

15/12

Просек

929/890

34,7/32,4

33,1/31

141/134

437/357

15.6/9.1

1346

0.42/0.37

0.85/0.80

19/17

Напомена:
Јеловник саставила комисија у саставу:
Дејан Николић -шеф кухиње „Бамби“, Ана Цогољевић –Нутрициониста.